Nagelreparatie

Reparatie Mycose/ schimmelnagels
   Aanpak mycose ('schimmelnagels') met revolutionair verantwoord NCM reparatie systeem!

   


Steeds vaker ontvang ik cliƫnten met mycosenagels (schimmelnagels). Vaak hebben zij meerdere huisartsbezoeken afgelegd en producten geprobeerd, maar zonder (blijvend) resultaat. lnmiddels is er een systeem ontwikkeld waarin ik mij heb gespecialiseerd.


ln de zomermaanden stijgt de behoefte om open schoenen, slippers of sandalen te dragen. Voor diegene met mycosenagels een forse drempel door de uitzichtloze klacht. lk hoor vaak het scenario waarin mensen met schimmelnagels (kalknagels) al jaren met hun klacht rondliepen, naar de huisarts zijn gegaan en een pillenkuur kregen voorgeschreven. Bij sommigen werkt het, maar bij velen blijft de klacht of keert deze na een aantal jaren weer terug. Naast het beperkte resultaat van dergelijke kuren, is het een agressieve aanpak en gaat gepaard met mogelijke aantasting van bepaalde organen.


lk ben mij gaan verdiepen en maakte kennis met het milieu- en diervriendelijke 'sculpture

gel systeem' van NCM; een makkelijk aan te brengen reparatiegel waarbij de klant met een

anti-mycose spray de schimmel elimineert. De grote trekkracht van de gel ontneemt de nagel uit de huid en zorgt ervoor dat deze na een paar behandelingen gezond en recht terug groeit. Dit systeem werkt ook voor ingroeiende nagels, tunnelnagels, stootnagels en traumanagels. lk heb mij hierin gespecialiseerd en help inmiddels mannelijke en vrouwelijke cliƫnten van hun probleem af. Zo kunnen wij zonder schadelijke pillenkuur goede resultaten bereiken.


Maak vrijblijvend een afspraak om te bespreken wat voor u mogelijk is.